اقامت در شهرهای مختلف ایران با قیمت مناسب

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۱۲۴ اخبار اداره رفاه اطلاعیه اداره رفاه
اداره رفاه کارکنان امکان اقامت در شهرهای اصفهان، اهواز، بیشه لرستان، جلفا، زاهدان، کرمان، میرجاوه، نیشابور و یزد را فراهم نموده است.
اقامت در شهرهای مختلف ایران با قیمت مناسب

اداره رفاه کارکنان به منظور توسعه خدمات رفاهی در زمینه سفر، امکان استفاده اعضای علمی و اداری دانشگاه را از مجموعه های اقامتی  در شهرهای اصفهان، اهواز، بیشه لرستان، جلفا، زاهدان، کرمان، میرجاوه، نیشابور و یزد با شرایط ذیل در بازه زمانی 98/08/01 تا 98/12/29 فراهم نموده است.
اقامت همکاران به مدت
حداکثر 3 شب و 4 روز و با ظرفیت حداکثر 4 نفر هر شب 500/000 ریال امکان پذیر می باشد.  ساعت تحویل اتاق ۱۴ و ساعت تخلیه 12 می باشد و لازم به ذکر می باشد، امکان طبخ غذا در داخل واحد وجود دارد.
همکاران می توانند از
کمک هزینه مجتمع کیش مهر در این اقامتگاه ها استفاده نمایند.

نحوه درخواست:

- درخواست های اقامت صرفا  از طریق سامانه اتوماسیون اداری دانشگاه قابل قبول می باشد.
- همکاران گرامی پس از ثبت نام می بایست درخصوص روش پرداخت هزینه ( استفاده از کمک هزینه سفر کیش مهر، کمک هزینه سفر و به صورت کسر از حقوق) فرم پیوست را تکمیل و ارسال نمایند.
- درخواست اقامت می بایست حداکثر تا پانزدهم ماه قبل و به همراه مشخصات میهمانان (صرفاً اقوام درجه یک) شامل کد ملی، نسبت،‌ تاریخ تولد به اداره رفاه کارکنان اعلام نمایند.
- درصورت کنسل شدن سفر می بایست تا سه روز قبل از تاریخ سفر به  اداره رفاه کارکنان اطلاع داده شود. درغیر این صورت یک شب اقامت از حساب درخواست کننده کسر خواهد شد.

فرم شیوه پرداخت

ظرفیت های اقامتگاه ها

جهت رویت عکس های مراکز بر روی لینک های ذیل کلیک نمایید.

اصفهان

اهواز