شرایط استفاده از مجموعه اقامتی دیناچال واقع در استان گیلان

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۳۶۸ اخبار اداره رفاه اطلاعیه اداره رفاه
طی تفاهم به عمل آمده اداره رفاه کارکنان با دانشگاه امیرکبیر
شرایط استفاده از مجموعه اقامتی دیناچال واقع در استان گیلان

اداره رفاه کارکنان به منظور توسعه خدمات رفاهی در زمینه سفر برای اعضای علمی، اداری، همکاری در مدت محدود و تحت پوشش شرکت و با تفاهم به عمل آمده با دانشگاه امیرکبیر، امکان استفاده از مجموعه اقامتی آن دانشگاه را واقع در پره سر، رضوان شهر استان گیلان در بازه زمانی 98/8/15 لغایت 98/12/20 فراهم نموده است.

واحد ها به صورت ویلایی با ظرفیت 4 نفر می باشند و طبخ غذا در داخل آپارتمان امکان پذیر می باشد. اقامت به صورت دوره ای و تا 3 شب و چهار روز و  ساعت تحویل اتاق 14 و ساعت تخلیه 9 صبح است.
به اطلاع همکاران می رساند؛ از هزینه سفر مجتمع کیش مهر می توانند برای این مجتمع استفاده نمایند.

نحوه درخواست:
- درخواستهای اقامت صرفا  از طریق سامانه اتوماسیون اداری دانشگاه قابل قبول می باشد.

- زمان درخواست اقامت می بایست حداقل یک هفته قبل و به همراه مشخصات میهمانان ( صرفاً اقوام درجه یک) شامل کد ملی، نسبت،‌ تاریخ تولد  باشد.
- شیوه نامه پرداخت نیز می بایست به نامه درخواست الصاق گردد.

آدرس: استان گیلان، رضوان شهر، پره سر، مجتمع اقامتی دیناچال