اطلاعیه دریافت تسهیلات از بانک شهر

۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۴۷۱ اخبار اداره رفاه اطلاعیه اداره رفاه
همکاران می توانند درخواست خود را از طریق اتوماسیون اداری به اداره رفاه کارکنان ارسال نمایید.
اطلاعیه دریافت تسهیلات از بانک شهر

با توجه به انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه و بانک شهر، همکاران گرامی می توانند از تسهیلات ارائه شده به شرح ذیل ایفاد می گردد. همکاران می توانند پس از ارسال درخواست وام از طریق اتوماسیون اداری به اداره رفاه کارکنان، ضمن اعلام کد ملی و مبلغ وام نسبت به دریافت معرفینامه اقدام نمایند.

لازم به ذکر است برای رفاه حال همکاران محترم جهت تشکیل پرونده، نماینده بانک در روز دوشنبه 19 اسفند ماه در دانشگاه (دفتر نمایندگی بیمه) مستقر خواهند بود.

الف: نوع و مبلغ تسهیلات

1.  کارت اعتباری تا سقف 1/5 میلیارد ریال به شرط عدم اخذ کارت اعتباری از سایر بانکها (هرکارت 500 میلیون ریال برای اساتید و خانواده، 2 نفر از اعضای درجه یک) با حداکثر اقساط 36 ماهه

2.  تسهیلات تعمیر و بازسازی مسکن تا سقف 1/5 میلیارد ریال با حداکثر اقساط 60 ماهه (اساتید و مدیران)

3.   تسهیلات تامین ودیعه مسکن تا سقف 2 میلیارد ریال با حداکثر اقساط 60 ماهه (فقط اساتید)

4.   تسهیلات خرید کالا تا سقف 800 میلیون ریال  با حداکثر اقساط 48 ماهه (کارکنان و اساتید)

ب: مدارک مورد نیاز جهت افتتاح حساب و دریافت تسهیلات

1-درخواست وام گیرنده

2-اصل شناسنامه و کارت ملی جدید و در صورت صادر نشدن کارت ملی جدید، رسید درخواست (کارت پایان خدمت برای افراد بالای 50 سال)

3-حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی (کلیه موارد ممهور به مهر سازمان)

4-مدارک مربوط به محل سکونت (اجاره نامه یاسند محل مسکونی) و قبض آب یا برق یا تلفن

5-توثیق وجه نقد در سپرده قرض الحسنه، یک روز قبل از پرداخت تسهیلات

6- متقاضی نباید تسهیلات معوق و چک برگشتی در شعب بانکی کشور داشته باشد.

7-از وام گیرنده، گواهی کسر از حقوق اخذ نمی شود و چک یا سفته به میزان 130 درصد اصل تسهیلات دریافت می گردد.

تبصره: برای همکاران تحت پوشش شرکت متن آرای تهران، گواهی اشتغال الزامی است.

چ: شرایط و مدارک ضامن /  ضامنین تسهیلات وام:

- تا 300 میلیون ریال، یک نفر ضامن

- از 300 میلیون ریال تا سقف 500 میلیون ریال، 2 نفرضامن.

- از 500 میلیون ریال تا سقف 800 میلیون ریال، 3 نفر ضامن

مدارک مورد نیازضامنین:

- اصل شناسنامه و کارت ملی

-  گواهی کسر از حقوق و حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی (کلیه موارد ممهور به مهر سازمان)

-  مدارک مربوط به محل سکونت (اجاره نامه یا سند محل مسکونی) و قبض آب یا برق یا تلفن

وثیقه وجه نقد مطابق با جدول ذیل و با توجه به نوع سپرده متقاضی

میزان توثیق وجه نقد در حساب جاری کوتاه 01 % (درصد)

مدت تسهیلات به ماه

نرخ سود

درصد توثیق

18 درصد

11/2 درصد