برگزاری جلسه اول مناقصه خرید تجهیزات شبکه انفورماتیک دانشکده تربیت بدنی

جلسه بازگشایی پاکت‌های الف و ب مناقصه خرید تجهیزات شبکه انفورماتیک دانشکده تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبایی شنبه ۱۳ دی ماه برگزار شد.
برگزاری جلسه اول مناقصه خرید تجهیزات شبکه انفورماتیک دانشکده تربیت بدنی

در این جلسه که با حضور اعضای کمیته قانونی مناقصات در دفتر معاون محترم توسعه و مدیریت منابع دانشگاه برگزار شد، روند بازگشایی پاکت‌های الف و ب مناقصه هم به صورت فیزیکی و هم به صورت آنلاین انجام شد.

در همین راستا اسناد بارگذاری شده مناقصه در سامانه ستاد دولت به صورت آنلاین بازگشایی و مشاهده و بررسی شد و سپس این اسناد به رؤیت اعضا رسیده و مورد تأیید قرار گرفت.

گفتنی است روند مذکور در مورد پاکت‌های الف (تضمین شرکت در مناقصه) و ب (اسناد مربوط به سوابق، گواهینامه‌ها، مدارک و …) مناقصه انجام شد و با توجه به ضرورت تأیید کمیته فنی به منظور بازگشایی اسناد پاکت ج مناقصه (پیشنهاد قیمت)، مقرر شد روز یکشنبه ۱۴ دی ماه جلسه کمیته فنی در این زمینه برگزار شود.

در نهایت بعد از ارائه گزارش کمیته فنی به رئیس کمیسیون مناقصه، در روز سه شنبه ۱۶ دی ماه جلسه نهایی بازگشایی پاکت ج برگزار شده و برنده مناقصه مشخص خواهد شد.