جلسه مشترک معاونت توسعه و معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار شد

جلسه مشترک معاونت توسعه و مدیریت منابع با معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی، روز دوشنبه 15 دی ماه در دفتر معاون توسعه و مدیریت منابع برگزار شد.
جلسه مشترک معاونت توسعه و معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار شد

در این جلسه در خصوص بازسازی بلوک 33 در جنب دانشگاه مذاکره شد و طبق توافق انجام شده مقرر گردید این کار راسا توسط پرسنل زحمتکش معاونت دانشجویی تا مراحل پایانی پیگیری شود.
همچنین در جلسه مذکور در مورد نحوه به کارگیری شرکت های پیمانکاری جهت نگهداری از تاسیسات خوابگاه همفکری و مشورت شد.
گفتنی است در این جلسه دکتر کارگر معاون محترم توسعه و مدیریت منابع، دکتر لطیفی معاون محترم دانشجویی، دکتر مقامی مدیر خدمات دانشجویی دانشگاه و مهندس صدری مدیر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه حضور داشتند.