برگزاری هشت کارگاه آموزشی ضمن خدمت توسط معاونت توسعه و مدیریت منابع

هشت کارگاه آموزشی آنلاین ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی، به همت مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه برگزار شد.
برگزاری هشت کارگاه آموزشی ضمن خدمت توسط معاونت توسعه و مدیریت منابع

آخرین کارگاه از این دست روز دوشنبه 15 دی ماه با عنوان "مدیریت رفتار سازمانی" توسط دکتر کارگر معاون محترم توسعه و مدیریت منابع دانشگاه برگزار شد. حضور 421 نفر در این کارگاه آن را به پرمخاطب ترین کارگاه آموزشی ضمن خدمت دانشگاه تا به امروز مبدل کرد.
این کارگاه از بیشترین بازخورد مثبت نیز برخوردار بود و بسیاری از کارکنان خواستار برگزاری کارگاه هایی مشابه با محتوای تکمیلی شدند.

گفتنی است از 24 آذر ماه تا نیمه دی ماه شش کارگاه آموزشی آنلاین دو ساعته با موضوع کنترل احساسات، ارتباط موثر، حل مساله، مهارت های زندگی، کنترل خلق منفی و مدیریت رفتار سازمانی برای کارکنان دانشگاه برگزار شده و با توجه به استقبال بسیار خوب از کارگاه های یادشده برگزاری آنها ادامه خواهد یافت.
برگزاری 4252 نفر - ساعت کارگاه به صورت غیرحضوری و با استفاده از زیرساخت های فنی قدرتمند فراهم شده توسط مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه باعث کاهش چشمگیر هزینه های برگزاری این نوع کارگاه های آموزشی و صرفه جویی قابل توجه در بودجه دانشگاه و نیز بهره برداری حداکثری همکاران در بخش های مختلف دانشگاه شده است.