پرداخت های مدیریت امور مالی دانشگاه کاملا الکترونیکی می شود

مدیریت امور مالی معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبائی، از الکترونیکی شدن کامل روند پرداخت های دانشگاه با اتصال به سامانه صدور حواله الکترونیک بانک مرکزی خبر داد.
پرداخت های مدیریت امور مالی دانشگاه کاملا الکترونیکی می شود

بر اساس بخشنامه شماره 252529/55 خزانه داری کل کشور، با توجه به شیوع ویروس کرونا و خطرات ناشی از آن و ضرورت حفظ استانداردهای بهداشتی در محیط کار و نیز به منظور کاهش هزینه های مرتبط با صدور چک فیزیکی در شرایط فعلی، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تمهیداتی برای بانکداری متمرکز فراهم نموده است.
از همین رو، سامانه صدور حواله الکترونیک بانک مرکزی راه اندازی شده و معاونت توسعه و مدیریت منابع با تلاش و پیگیری مدیر محترم امور مالی توانسته گام بزرگی در جهت الکترونیکی کردن پرداخت ها انجام دهد و این مهم به زودی در دانشگاه علامه طباطبائی عملیاتی می شود.
از مزایای استفاده از سامانه حواله الکترونیک می توان به مواردی همچون حذف تردد درون شهری به منظور هزینه کرد چک ها، تغییر فرایندهای مالی داخلی دانشگاه از دستی و سنتی به سیستمی و الکترونیک، رفع فرایند کند و زمان بر پرداخت وجه و نیز رفع مخاطرات ناشی از مفقودی و سرقت چک، آسیب پذیری از ناحیه جعل چک و تسهیل مدیریت موجودی برگه چک و عدم نگرانی از احتمال اتمام آن قبل از دریافت دسته چک جدید خبر داد.