برگزاری چهارمین جلسه هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه علامه طباطبائی در سال 1399

۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۲۹۰ اخبار اداری و مالی
چهارمین جلسه هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه علامه طباطبائی در سال 1399 برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر غلامعلی کارگر معاون توسعه و مدیریت منابع و رئیس هیات اجرایی، دکتر شجاع احمدوند نماینده کمیسیون دائمی هیات امنا، دکتر سیدروح الله حاج زرگرباشی مدیر امور اداری و دبیر هیات اجرایی، دکتر مرتضی خورسندی مدیر برنامه و بودجه و تشکیلات و عضو هیات اجرایی، دکتر راضیه رحمانی عضو هیات اجرایی و رئیس اداره کارگزینی، خانم هدیه هجرانی و آقای مجید جهان اعضای هیات اجرایی برگزار شد.
در جلسه مذکور با اعمال مدارک تحصیلی 13 نفر از کارمندان دانشگاه در حکم کارگزینی موافقت شد. همچنین 33 انتصاب جدید کارمندان دانشگاه و 43 مورد ارتقای به رتبه بالاتر مورد موافقت قرار گرفت.
پذیرش 9 مورد ارتقای پایه تشویقی و 3 مورد موافقت با ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر تحصیلی از جمله دیگر مصوبات این جلسه بود. در نهایت با یک مورد اصلاح ساختار تشکیلات در معاونت فرهنگی دانشگاه نیز موافقت شد.