تجهیز مرکز چین شناسی دانشگاه به اتمام رسید

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۳۲۲ اخبار اداری و مالی
همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، تجهیز مرکز چین شناسی دانشگاه علامه طباطبائی به همت اداره تدارکات و پشتیبانی معاونت توسعه و مدیریت منابع به اتمام رسید.
تجهیز مرکز چین شناسی دانشگاه به اتمام رسید

فعالیت این مرکز در زمینه پژوهش و تحقیق در حوزه روابط بین الملل ، سیاست، اقتصاد، انرژی، زبان ، ادبیات و فرهنگ چینی می باشد .
این مرکز همزمان با افتتاح دانشکده تربیت بدنی و شش مرکز دیگر در روز یکشنبه 26 بهمن ماه توسط وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به طور رسمی افتتاح خواهد شد.

با توجه به اینکه این مرکز نخستین مرکز چین‌شناسی در ایران است، انتظار می رود سکوی خوبی برای تحقیقات پژوهشگران دو کشور در زمینه گذشته و وضعیت کنونی دو کشور، تعمیق درک و آشنایی و ایجاد پایه دانشگاهی برای سازندگی مشترک و شکوفایی تعاملات دوجانبه باشد.
راه‎اندازی مرکز مطالعات چین همچنین شرایط خوبی برای همکاری دانشگاهی دو کشور فراهم کرده و اقدام مهمی در راستای افزایش تبادلات بین دانشگاه‌های دو کشور به شمار می رود.