آخرین نشست سال 99 کمیته رفاهی دانشگاه برگزار گردید

نشست کمیته رفاهی دانشگاه علامه طباطبائی مورخ سه شنبه بیست و یکم بهمن ماه سال جاری در دفتر معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه برگزار شد.
آخرین نشست سال 99 کمیته رفاهی دانشگاه برگزار گردید

نشست کمیته رفاهی دانشگاه به ریاست دکتر غلامعلی کارگر معاون توسعه و مدیریت منابع، و با حضور دکتر سید روح الله حاج زرگرباشی مدیر امور اداری دانشگاه و نائب رئیس کمیته، دکتر مرتضی خورسندی مدیر برنامه، بودجه و تحول سازمانی دانشگاه و عضو کمیته، آقای حمیدرضا محبتی معاون امور مالی به نیابت از آقای حسن آباقری مدیر امور مالی دانشگاه و عضو کمیته، دکتر افشین حیدرپورعضو هیات علمی دانشگاه وعضو کمیته، دکتر علیرضا کوشکی جهرمی عضو علمی دانشگاه و عضو کمیته و آقای اکبر ابوترابی مشاور حقوقی دانشگاه و عضو کمیته و آقای جمشیدی مقدم رئیس اداره رفاه کارکنان و دبیر کمیته برگزار گردید.

در این جلسه به مسائلی از قبیل تأمین مسکن اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی دانشگاه، برنامه ریزی برای اعطای تسهیلات بانکی جدید به اعضای دانشگاه، پیشنهاد پرداخت کمک رفاهی به افراد دارای بیماری های خاص، پیشنهادهایی در زمینه کمک هزینه سفر با توجه به عدم استفاده همکاران به علت شرایط بحران کرونا ، افزایش سرانه سالانه کمک رفاهی در سال 1400 و شرایط استفاده نیروهای شرکتی از تعاونی مصرف کارکنان پرداخته شد.
همچنین پیشنهاد کمیته رفاهی 13 دانشگاه برتر کشور در زمینه برنامه ریزی برای ارائه خدمات بیمه عمر و پس انداز آتیه یا ارائه تسهیلات بانکی بر اساس ذخیره 35 درصد کارکنان بررسی گردید.