آغاز بهره برداری از گلخانه دانشگاه همزمان با روز درختکاری

۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۵۳۸ اخبار اداری و مالی
گلخانه دانشگاه علامه طباطبائی به همت اداره نظارت بر خدمات عمومی و پشتیبانی و اداره تدارکات و پشتیبانی از نیمه اسفند ماه 1399 و همزمان با روز درختکاری به بهره برداری رسید.
آغاز بهره برداری از گلخانه دانشگاه همزمان با روز درختکاری

عملیات اجرایی ساخت این گلخانه از ابتدای اسفند 1399 آغاز و بعد از دو هفته آماده بهره برداری شده است. پشتیبانی فنی، ارائه طرح و اجرای میدانی این گلخانه توسط اداره نظارت بر خدمات عمومی و تامین اعتبار و خرید تجهیزات مورد نیاز از سوی اداره تدارکات و پشتیبانی انجام شده است.

این گلخانه با مساحت 50 متر مربع در ضلع شمال شرقی محوطه باغ گردو دانشگاه واقع است و در حال حاضر زیر کشت و تکثیر قلمه گل سرخ، گل نسترن، گل رز هفت رنگ و گل رز رونده رفته است. در آینده از این گلخانه برای کشت بذر انواع گل، قلمه درخت هایی مانند شمشاد، بوته زرشک، درختچه پری کانتا و توزیع در فضاهای سبز کل دانشگاه استفاده خواهد شد.

در جریان بازدید از گلخانه دانشگاه، در مراسم درختکاری که به همت معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شده بود، چند اصله نهال غرس شد.