راه اندازی آزمایشگاه علوم شناختی در دانشگاه علامه طباطبائی

۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۵۴۰ اخبار اداری و مالی
دانشگاه علامه طباطبائی با هدف توسعه فعالیت های تحقیقاتی میان رشته ای و ارتقای سطح پژوهش های دانشجویان و اعضای محترم هیات علمی خود اقدام به تاسیس آزمایشگاه علوم شناختی کرده است.
راه اندازی آزمایشگاه علوم شناختی در دانشگاه علامه طباطبائی

برنامه ریزی برای راه اندازی این آزمایشگاه از نیمه دوم سال 1397 آغاز شد و تا پایان همان سال، زیرساخت ها و نقشه های مربوطه تحت نظارت کمیسیون تخصصی راهبردی متشکل از معاون و مدیر پژوهش دانشگاه به همراه جمعی از متخصصان از دانشکده های مختلف تدوین و آماده شد.

از سال 1398 ایجاد سازه فیزیکی مربوطه به همت معاونت توسعه و مدیریت منابع در محل سابق کتابخانه دانشکده علوم ارتباطات آغاز و پس از آن در سه مرحله و با حمایت های مالی از سوی معاونت پژوهشی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و ستاد علوم شناختی در نهاد ریاست جمهوری و با پشتیبانی معاونت توسعه و مدیریت منابع، مدیریت امور مالی، مدیریت امور اداری و اداره تدارکات دانشگاه نسبت به تهیه تجهیزات مربوطه اقدام شد و سرانجام در شهریور ماه 1399 این آزمایشگاه به صورت عملیاتی مورد بهره برداری قرار گرفت.

هم اکنون این مجموعه دارای واحدهای فرعی مختلف و متنوع تحقیقاتی در زمینه های علوم بیولوژی مولکولی، تصویر برداری از مغز و ثبت سیگنالینگ سیستم عصبی مرکزی و محیطی است و آمادگی ارایه خدمات میان رشته ای و فرا رشته ای به سایر حوزه های علمی و ازجمله، علوم اقتصادی، روان شناسی ،علوم رایانه و ریاضی، انسان شناسی و جامعه شناسی، مدیریت، تربیت بدنی و علوم سیاسی را دارد.