تعیین خط مشی اداره تدارکات دانشگاه در سال 1400

۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۵۸۸ اخبار اداری و مالی
جلسه بررسی عملکرد اداره تدارکات دانشگاه علامه طباطبائی در سال 1399 و تعیین خط مشی سال 1400 این اداره دوشنبه 18 اسفند ماه در سالن کنفرانس دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.
تعیین خط مشی اداره تدارکات دانشگاه در سال 1400

در ابتدای این جلسه آقای مرادی رئیس اداره تدارکات و پشتیبانی، ضمن تقدیر از عملکرد کارکنان اداره تدارکات در سال 1399، در خصوص نحوه انجام بهینه وظایف با کارپردازان و کارکنان به بحث وتبادل نظر پرداخت. از جمله موضوعات مورد بحث عبارت بودند از تامین اعتبار کافی و برطرف کردن نیازهای دانشگاه در حدود ضوابط و مقررات مالی به بهترین شکل، ارائه سازوکارهایی برای مدیریت مشکل ناشی از تغییر مداوم قیمت ها و الزام به خرید از طریق سامانه ستاد دولت، نحوه رسیدگی به درخواست های فوری از اداره تدارکات به نحوی که هم قوانین و مقررات رعایت شود و هم کالاها و خدمات مورد نظر تهیه شود، حل مشکلات سامانه انبار و نحوه انبارداری و غیره.

در ادامه رئیس اداره تدارکات، الزام به استفاده از سامانه ستاد دولت جهت تهیه کالاها یا خدماتی که مشمول معاملات جز ، متوسط و عمده می باشند را یادآور شد و افزود: هر کارپرداز موظف است درخواست های ارجاع شده را تا حصول نتیجه پیگیری کند، بر قوانین و مقررات استفاده از سامانه ستاد دولت مسلط شود. وی افزود: فرم تسویه حساب سالانه کارپردازان که بر اساس کار کارشناسی و برابر ضوابط و مقررات در سه نسخه تهیه شده، نیز باید به همه کارپردازان محترم ابلاغ شود تا از پایان سال مالی 1399 تکمیل شود.
 وی همچنین از پیگیری رفع مشکلات سیستم انبارداری از طریق مذاکره با مدیر مرکز فن آوری اطلاعات و ارتباطات و شرکت طرف قرارداد خبر داد. آقای مرادی مهم ترین اهداف سال 1400 این اداره را افتتاح حسابهای حقوقی جهت کارپردازان و خرید و استفاده از نرم افزار تدارکات دانست. اهداء تقدیر نامه به تمامی کارپردازان بابت زحمات سال 1399 پایان بخش این جلسه بود.