انتشار پیام نوروزی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه

۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۶۱۸ اخبار اداری و مالی
آقای دکتر کارگر، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت فرارسیدن عید نوروز پیام تبریکی منتشر کرد.
انتشار پیام نوروزی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه

متن این پیام به شرح زیر است:

باسمه تعالی

«یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال»
در سالی که گذشت، ایران عزیزمان بحران های زیادی را تجربه کرد که خوشبختانه تاکنون از اکثر آنها سربلند بیرون آمده است.
اینک، سال نو را در حالی اغاز می کنیم که همه ما با همدلی و همبستگی، برای  سلامتی خود و دیگران "حول حالنا الی احسن الحال" را به نیت ریشه کنی ویروس کرونا، بهبود حال همه مبتلایان و اصلاح شرایط اقتصادی کشور زمزمه می کنیم و یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت را که برای نجات جان بیماران و التیام درد دردمندان با از خودگذشتگی و فداکاری در خط مقدم جبهه سلامت جان خود را فدا کردند، گرامی می داریم.
در سال 1399 علیرغم همه چالش ها، معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه با حمایتهای بزرگوارانه رئیس محترم دانشگاه و همراهی و پشتکار تمامی همکاران خود موفق شد خدمت رسانی به تمامی واحدهای دانشگاه را با قدرت و موفقیت به سرانجام رساند. همدلی و روابط صمیمانه میان مدیریت های مختلف این معاونت و شفاف سازی فرایندها و عملکردها رمز اصلی این موفقیت بوده است. تردیدی ندارم که این موفقیت ها در سال 1400 نیز ادامه خواهد یافت و برگ زرین دیگری در کارنامه این معاونت به ثبت خواهد رسید.
اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن نوروز 1400 به همه ایرانیان و به ویژه به خانواده دانشگاهیان دانشگاه علامه طباطبائی اعم از اساتید، دانشجویان گرامی و کارکنان معزز که در راه اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می کند، از خداوند سبحان بهروزی و تندرستی و شادکامی را برای همگان آرزومندم.
امیدوارم در سال جدید، جشن عید نوروز را با جشن شکست کرونا پیوند بزنیم، سالی دلنشین را تجربه کنیم و شاهد بازگشت سلامتی و آرامش، گشایش و رونق اقتصادی به کشور عزیزمان باشیم.

دکتر غلامعلی کارگر
                                                                                            معاون توسعه و مدیریت منابع