تنخواه گردان اداره تدارکات در سال مالی 1399 تسویه شد

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۸۲۶ اخبار اداری و مالی
تمامی اسناد تنخواه دریافتی اداره تدارکات دانشگاه علامه طباطبائی در سال 99 اعم از موردی ، جاری و طرح تجهیز به صورت کامل در تاریخ 29 فروردین ماه 1400 به مدیریت امور مالی تحویل گردید.
تنخواه گردان اداره تدارکات در سال مالی 1399  تسویه شد

با توجه به حجم بالای مبالغ پرداختی به اداره تدارکات در سال مالی گذشته، ارائه اسناد یادشده و واریز تنخواه تا فروردین ماه سال 1400 نشانگر عملکرد دقیق و سریع اداره مذکور است.
گفتنی است اداره تدارکات در سال 1399 اقدامات گوناگونی را انجام داده که اهم آنها عبارتند از تجهیز و همکاری برای افتتاح دانشکده تربیت بدنی، مرکز چین شناسی، کلینیک حقوقی، تکمیل زمین چمن دانشکده تربیت بدنی، تجهیز و راه اندازی کلاس های هیبریدی دانشکده های مدیریت، حقوق و تربیت بدنی، تجهیز آزمایشگاه علوم شناختی و راه اندازی و عملیاتی شدن سامانه تدارکات الکترونیک دولت ( ستاد ایران).