فعال سازی میز بازنشستگان در معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۹۸۳ اخبار اداری و مالی
با هدف رسیدگی سریع تر و دقیق تر به مطالبات بازنشستگان محترم دانشگاه علامه طباطبائی، میز بازنشستگان در معاونت توسعه و مدیریت منابع فعال شد.
فعال سازی میز بازنشستگان در معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه

به دنبال دیدار دکتر حسین سلیمی رئیس محترم دانشگاه با تعدادی از بازنشستگان و طرح نظرات و دیدگاه های این عزیزان مقرر شد یکی از کارشناسان معاونت توسعه و مدیریت منابع به طور اختصاصی مسئول پیگیری امور این عزیزان شود.

بر همین اساس میز بازنشستگان در مجموعه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبائی برای پیگیری امور بازنشستگان فعال شد. اخبار تکمیلی در مورد فعالیت ها و اقدامات انجام شده در این زمینه در آینده منتشر خواهد شد.

مصطفی تحسینی عراقی ۱۴ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۹
خبر مسرت بخشی است. با آرزوی موفقیت برای دست اندرکاران محترم، امیدوارم لطف الهی شامل حالشان باشد.