اقدامات گسترده دانشگاه برای کاهش مصرف آب و برق

۱۳ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۳ کد : ۱۵۲۱۶ اخبار اداری و مالی
معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبائی اقدامات گسترده ای را برای مدیریت مصرف انرژی و کاهش مصرف آب و برق آغاز کرده است.
اقدامات گسترده دانشگاه برای کاهش مصرف آب و برق

با توجه به افزایش مصرف آب و برق در ماه های گرم سال و بر مبنای مفاد بند 5 مصوبه دومین نشست شورای اداری استان در تاریخ 22 اردیبهشت ماه، تمامی دستگاه های اجرایی و وزارتخانه ها و سازمان های دولتی موظف به کاهش مصرف انرژی برق به میزان 50 درصد در ساعات اداری و 10 درصد بعد از وقت اداری نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستند.
به همین منظور اقدامات زیر در معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه انجام شده است:
1. حذف 50 درصد از لامپ های راهروهای ساختمان های اداری
2. بالا بردن دمای برودت چیلرها و خاموش کردن دستگاه ها از ساعت 13 در روزهای کاری
3. نصب پنجره های دوجداره در برخی ساختمان ها با هدف صرفه جویی در مصرف انرژی
4. استفاده از لامپ های اس ام دی با نور بیشتر و مصرف کمتر در ساختمان های جدید و پردیس مرکزی
5. راه اندازی آبیاری قطره ای در ضلع شمالی محوطه های چمن پردیس مرکزی و باغ سیب
6. نصب مبدل های کاهنده مصرف آب بر روی خروجی های لوله های آب پردیس مرکزی
7. استفاده از نورگیرهای بزرگ در ساختمان های کتابخانه مرکزی و دانشکده تربیت بدنی با هدف کاهش مصرف برق و بهره مندی از نور طبیعی
8. مکان یابی و برآورد هزینه طراحی و ساخت تصفیه فاضلاب (به ظرفیت تقریبی 80 مترمکعب در روز) که کل خروجی فاضلاب ساختمان های پردیس مرکزی و دانشکده های ارتباطات و حقوق و علوم سیاسی را دریافت کند تا از آن برای آبیاری فضای سبز استفاده شود.

کلید واژه ها: صرفه جویی مصرف آب مصرف برق