احکام افزایش حقوق ۵۰ درصدی کارکنان صادر شد

۲۶ تیر ۱۴۰۰ | ۰۷:۲۱ کد : ۱۵۳۶۱ اخبار اداری و مالی
در راستای اجرای بخشنامه سازمان برنامه و بودجه کشور و به استناد مصوبه ۱۹/۲/۱۴۰۰ هیات امنا و دستور ریاست محترم دانشگاه، احکام مربوط به «اصلاح تاریخ برخورداری اعضای غیر هیئت علمی دانشگاه از سقف افزایش ۵۰ درصد حقوق و مزایا»، صادر شد.
احکام افزایش حقوق ۵۰ درصدی کارکنان صادر شد

در راستای اجرای بخشنامه سازمان برنامه و بودجه کشور و به استناد مصوبه 19/2/1400 هیات امنا و دستور ریاست محترم دانشگاه علامه طباطبائی، احکام مربوط به «اصلاح تاریخ برخورداری اعضای غیر هیئت علمی دانشگاه از سقف افزایش 50 درصد حقوق و مزایا»، صادر شد.
به دنبال ابلاغ دستور اجرای اصلاح احکام کارگزینی اعضای محترم غیر هیئت علمی دانشگاه و در تلاش برای تسریع صدور احکام مذکور، همکاران اداره کارگزینی ضمن حضور کامل در دانشگاه و لغو هرگونه دور کاری و به صورت بسیار فشرده، نسبت به صدور تعداد 1909 فقره حکم کارگزینی مربوط به کارکنان غیر هیئت علمی دانشگاه اقدام کردند.
بدین ترتیب با اصلاح مواد 19 و 20 آئین نامه استخدامی اعضای غیرهیات علمی، تاریخ اجرای احکام افزایش 50 درصدی حقوق کارکنان از 99/11/01 به 98/12/01 اصلاح شد.

کلید واژه ها: حقوق احکام کارگزینی