امضای تفاهم نامه میان دانشگاه علامه طباطبائی و شهرداری منطقه ۲۲

۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۰ کد : ۱۵۷۳۹ اخبار اداری و مالی
معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبائی و ناحیه یک شهرداری منطقه ۲۲ به منظور انتقال منظم، سریع و ایمن پسماندهای دانشگاه با رعایت اصول بهداشتی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
امضای تفاهم نامه میان دانشگاه علامه طباطبائی و شهرداری منطقه ۲۲

به همین منظور ۱۵ عدد سطل زباله ۲۴۰ لیتری و ۶ عدد مخزن ۱۱۰۰ لیتری در اختیار دانشگاه قرار گرفت تا از آنها برای جمع آوری و تخلیه پسماندها استفاده شود.

بر طبق تفاهم نامه یادشده، پیمانکار شهرداری موظف است مخازن حاوی پسماند را هر هفته دوبار به رایگان جمع آوری و تخلیه کرده و برای استفاده مجدد در اختیار دانشگاه قرار دهد.

پیگیری های لازم برای عقد این قرارداد توسط اداره نظارت بر خدمات عمومی دانشگاه انجام شده است. مدت زمان اجرای قرارداد مذکور یک سال خواهد بود.

کلید واژه ها: پسماند شهرداری دانشگاه علامه طباطبائی