حضور رئیس دانشگاه در اداره کارگزینی و همدردی با کارکنان

۱۹ مهر ۱۴۰۰ | ۲۰:۵۳ کد : ۱۵۹۰۳ اخبار اداری و مالی
به دنبال درگذشت دکتر راضیه رحمانی رئیس اداره کارگزینی، دکتر عبدالله معتمدی سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی با حضور در اداره کارگزینی به کارکنان این اداره تسلیت گفت.
حضور رئیس دانشگاه در اداره کارگزینی و همدردی با کارکنان

در جریان این بازدید از اداره کارگزینی دکتر رضا صابری سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع و نیز دکتر سیدروح الله زرگرباشی مدیر امور اداری دانشگاه و جمعی از همکاران اداره کارگزینی حضور داشتند.

دکتر معتمدی ضمن اظهار تاثر شدید از این رویداد تلخ، با اشاره به خدمات ارزنده مرحوم دکتر رحمانی در جریان تصدی اداره کارگزینی دانشگاه و سختکوشی، مهارت و همدلی وی با کارکنان دانشگاه، برای آن مرحومه رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان ایشان نیز صبر آرزو کرد.

دکتر راضیه رحمانی رئیس اداره کارگزینی دانشگاه روز پنج شنبه 15 مهر ماه به علت ابتلا به بیماری سرطان دار فانی را وداع گفت.

کلید واژه ها: راضیه رحمانی کارگزینی عبدالله معتمدی