برگزاری مناقصه عمومی واگذاری فعالیت های خدماتی و پشتیبانی دانشگاه علامه طباطبایی در سال ۱۴۰۰

۲۰ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۸ کد : ۱۵۹۱۰ اخبار اداری و مالی
جلسه مناقصه عمومی واگذاری فعالیت های خدماتی و پشتیبانی دانشگاه علامه طباطبایی در سال ۱۴۰۰ روز سه شنبه بیستم مهر ماه برگزار شد.

به دنبال برگزاری جلسه بازگشایی پاکت های الف و ب در کمیسیون مرحله اول در روز یکشنبه هجدهم مهر ماه 1400، پاکت های ب به کمیته فنی بازرگانی دانشگاه علامه طباطبائی ارجاع شد.

همچنین کمیته فنی بازرگانی مناقصه عمومی واگذاری فعالیت های خدمات و پشتیبانی دانشگاه در سال 1400 در روز سه شنبه مورخ بیستم مهر ماه 1400 با حضور اعضای محترم کمیته فنی بازرگانی تشکیل و زمان برگزاری کمیسیون نهایی روز چهارشنبه مورخ بیست و یکم مهر ماه 1400 اعلام شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی معاونت توسعه مناقصه