برگزاری مراسم ختم مجازی شادروان دکتر راضیه رحمانی

۲۱ مهر ۱۴۰۰ | ۲۱:۲۱ کد : ۱۵۹۲۷ اخبار اداری و مالی
مراسم ختم مجازی شادروان خانم دکتر راضیه رحمانی رئیس مرحوم اداره کارگزینی دانشگاه علامه طباطبائی چهارشنبه ۲۱ مهر ماه از ساعت ۱۷ تا ۱۸ برگزار شد.
برگزاری مراسم ختم مجازی شادروان دکتر راضیه رحمانی

در این مراسم که به همت مدیریت امور اداری و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، بیش از صدتن از اعضای خانواده و اقوام، مدیران و همکاران دانشگاهی و دوستان و آشنایان مرحوم دکتر راضیه رحمانی شرکت داشتند.

این مراسم بخش های مختلفی داشت که از جمله آنها می توان به قرائت قرآن کریم، سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین مجید حیدرزاده معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه و و صحبت های تعدادی از اعضای خانواده آن مرحوم اشاره کرد.

خانم دکتر راضیه رحمانی رئیس اداره کارگزینی دانشگاه پس از تحمل یک دوره بیماری روز پنجشنبه پانزدهم مهرماه درگذشت.

کلید واژه ها: راضیه رحمانی کارگزینی