نتیجه واگذاری قرارداد نگهداری و راهبری تاسیسات مکانیکی و الکتریکی ساختمان های مجموعه ورزشی و استخر دانشگاه

۲۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۲ کد : ۱۶۴۷۱ اخبار اداری و مالی
واگذاری قرارداد نگهداری و راهبری تاسیسات مکانیکی و الکتریکی ساختمان های مجموعه ورزشی و استخر دانشگاه در مرحله دوم به نتیجه رسید.

عنوان: واگذاری قرارداد نگهداری و راهبری تاسیسات مکانیکی و الکتریکی ساختمان های مجموعه ورزشی و استخر دانشگاه
در دو مرحله بارگزاری در سامانه ستاد ایران در تاریخ 1400.07.24 به سرانجام رسید و برنده داشت.
اعضای جلسه : دکتر رضا صابری(سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع) . مهندس صدری (سرپرست وقت واحد عمرانی). آقای  شفیع نژاد (رئیس واحد تاسیسات). آقای سلمان مرادی(رئیس اداره تدارکات)

کلید واژه ها: مناقصه معاونت توسعه و مدیریت منابع