تشکیل کمیته خرید برای ساماندهی خریدهای سرمایه ای و اموال دانشگاه

کمیته خرید جهت ساماندهی خریدهای سرمایه ای و اموال دانشگاه علامه طباطبایی تشکیل گردید.
تشکیل کمیته خرید برای ساماندهی خریدهای سرمایه ای و اموال دانشگاه

اعضای این کمیته عبارتند از آقایان دکتر رضا صابری معاون محترم توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، دکتر سیدروح الله زرگرباشی مدیر محترم امور اداری ، حسن آباقری مدیر محترم امور مالی، دکتر مرتضی خورسندی مدیر محترم بودجه و تشکیلات، آقای سلمان مرادی رئیس اداره تدارکات و آقای دلاور رئیس اداره اموال.

جهت نیل به اهداف کمیته خرید ، کار گروه تخصصی جهت بررسی درخواست ها با عنوان کار گروه ضرورت سنجی و بررسی نیازهای دانشگاه تاسیس شده که اعضای آن از مدیریتهای واحدهای مختلفی همچون عمرانی ، فناوری ، امور اداری و امور مالی هستند.

این کمیته در هر ماه یک یا دو جلسه تشکیل داده و پس از بررسی و ارائه نظر کارشناسی کار گروه و اعلام هزینه، اعضا در خصوص نحوه تخصیص منابع خرید تصمیم گیری خواهد نمود.

کلید واژه ها: معاونت توسعه و مدیریت منابع رضا صابری