نشست صمیمی همکاران اداره تدارکات با مدیر امور اداری دانشگاه

نشست صمیمی همکاران اداره تدارکات دانشگاه علامه طباطبایی با دکتر زرگر باشی مدیر محترم امور اداری برگزار شد.
نشست صمیمی همکاران اداره تدارکات با مدیر امور اداری دانشگاه

در تاریخ 20/10/1400 ساعت 14.30نشست کارکنان اداره تدارکات با دکتر زرگر باشی مدیر امور اداری دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد. در این جلسه ابتدا دکتر زرگر باشی ضمن تبریک روز امور اداری در خصوص نحوه گردش کار در حوزه پشتیبانی و تدارکات صحبت کرد.

سپس آقای مرادی رئیس اداره تدارکات گزارشی از اقدامات صورت گرفته طی یک سال اخیر ارائه کرد و مشکلات این اداره را به سمع و نظر مدیر محترم امور اداری رساند. سپس کارکنان اداره تدارکات به بیان دیدگاه ها و مشکلات خود پرداخته و مسائل گوناگونی را مطرح کردند .

گفتنی است جناب آقای رمضانعلی شقاقی به عنوان کارمند نمونه اداره تدارکات درسال 1400 انتخاب و در این نشست لوح تقدیری به یادگار توسط مدیر امور اداری به ایشان اعطا گردید .

کلید واژه ها: سیدروح الله حاج زرگرباشی اداره تدارکات معاونت توسعه و مدیریت منابع