برگزاری جلسه بین سرپرستی بانک ملی منطقه و مسئولان معاونت توسعه دانشگاه علامه طباطبایی

۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۸ کد : ۱۷۰۴۳ اخبار اداری و مالی
جلسه مشترک بین سرپرستی بانک ملی منطقه ۲۲ و شعبه بانک ملی دهکده المپیک با مسئولان معاونت توسعه دانشگاه علامه طباطبایی روز سه شنبه ۱۹ بهمن ماه در ساختمان ریاست دانشگاه برگزار شد.

این جلسه با حضور آقای دکتر صابری معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، آقای دکتر زرگرباشی مدیر امور اداری دانشگاه و آقای آباقری مدیر امور مالی دانشگاه و آقای جمشیدی رئیس اداره رفاه کارکنان برگزار شد.

در این جلسه صمیمانه در مورد عقد تفاهم نامه ای بین دوطرف به منظور ارائه خدمات متقابل و دیگر زمینه های همکاری مشترک بحث و گفتگو شد.

کلید واژه ها: معاونت توسعه و مدیریت منابع بانک ملی ایران رضا صابری سیدروح الله حاج زرگرباشی