نشست مشترک مسئولان دانشگاه و شهردار ناحیه یک منطقه ۲۲

۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۲ کد : ۱۷۰۸۹ اخبار اداری و مالی
در تاریخ هفدهم بهمن ماه جلسه ای در دفتر آقای مهندس کردبچه شهردار ناحیه یک منطقه ۲۲ جهت تشکر و تبادل نظر با ایشان با حضور تعدادی از مسئولان ارشد معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه برگزار شد.
نشست مشترک مسئولان دانشگاه و شهردار ناحیه یک منطقه ۲۲

این جلسه با حضور کارشناسان شهرداری و نیز آقای دکتر حاج زرگرباشی، مدیر امور اداری دانشگاه، آقای مهندس کدخدایی، مدیر  طرح های عمرانی دانشگاه و آقای رضا علی پور کارشناس مسئول  اداره نظارت بر خدمات عمومی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه طرفین جهت تعامل بیشتر با یکدیگر ، نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند و در پایان لوحی جهت یادبود ،توسط  آقای دکتر حاج زرگرباشی به شهردار ناحیه یک و خانم دکتر فیضی رئیس اداره مدیریت پسماند و آقای مهندس جایباش رئیس اداره خدمات شهری و کارشناسان محترم آن مجموعه تقدیم شد.

کلید واژه ها: معاونت توسعه و مدیریت منابع شهرداری منطقه 22 سیدروح الله حاج زرگرباشی دفتر مدیریت و طرح های عمرانی دانشگاه