برگزاری جلسه مناقصه خرید دو دستگاه چیلر و چهار دستگاه هواساز

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۴ کد : ۱۷۹۶۶ اخبار اداری و مالی
جلسه کمیسیون مناقصه محدود خرید دو دستگاه چیلر و چهار دستگاه هواساز دانشکده تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبایی در سال ۱۴۰۱ در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ماه برگزار شد.
برگزاری جلسه مناقصه خرید دو دستگاه چیلر و چهار دستگاه هواساز

جلسه کمیسیون مناقصه محدود خرید دو دستگاه چیلر و چهار دستگاه هواساز دانشکده تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

در این جلسه آقایان دکتر رضا صابری معاون توسعه و مدیریت منابع و رئیس کمیسیون معاملات دانشگاه، حامد اسدی زهرائی مدیر حراست دانشگاه، دکتر محمد رضا رهبر پور سرپرست دفتر حقوقی دانشگاه، حسن آباقری مدیر امور مالی، احسان کدخدایی مدیرفنی و طرح های عمرانی دانشگاه(واحد متقاضی)،  سلمان مرادی رییس اداره تدارکات، و خانم سمیه فیروزی کارشناس امور قراردادهای دانشگاه حضور داشتند.

این جلسه ساعت 12 روز یکشنبه مورخ 11/2/1401 در دفتر معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه تشکیل شد.

کلید واژه ها: مناقصه خرید چیلر رضا صابری