برگزاری جلسه کمیته مسکن شورای راهبردی رفاهی دانشگاه

۲۳ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۳ کد : ۱۹۱۷۶ اخبار اداری و مالی
جلسه کمیته مسکن شورای راهبردی رفاهی دانشگاه در روز یکشنبه بیستم شهریور ماه تشکیل شد.
برگزاری جلسه کمیته مسکن شورای راهبردی رفاهی دانشگاه

جلسه کمیته مسکن شورای راهبردی رفاهی دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 20/06/1401 با حضور آقایان دکتر رضا صابری، دکتر داود حسین پور، دکتر غلامرضا کاظمیان، دکتر علیرضا عبداللهی نژاد، دکتر جلیل یونسی، دکتر عباس اشرفی، دکتر مهرعلی لطفی، دکتر سید روح الله حاج زرگرباشی و محمد جمشیدی مقدم به منظور بررسی ساز و کارها و تمهیدات برای تامین و تهیه مسکن اعضای محترم دانشگاه علامه طباطبائی در معاونت توسعه و مدیریت منابع برگزار گردید.

در این جلسه اعضای حاضر سوابق مکاتبات اداری و ارتباطات با وزارت راه و شهرسازی، شهرداری تهران و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را تشریح و پیشنهادات خود را عنوان کردند.

نتیجه و جمع بندی جلسه؛ پیگیری موضوع از مسیرهای مختلف به صورت موازی توسط تعاونی مسکن و دانشگاه و استفاده حداکثری از ظرفیت های قانون جهش تولید مسکن و تلاش دانشگاه برای اخذ مجوز های مربوطه بود.

کلید واژه ها: جلسه کمیته مسکن شورای رفاهی رضا صابری