ترمیم حقوق اعضای هیات علمی و کارکنان (کشوری و لشکری) دانشگاه علامه طباطبائی

۰۱ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۶ کد : ۱۹۸۵۰ اخبار اداری و مالی
با استناد به بخشنامه شماره ۱۴۷۲۲۸ مورخ ۱۴۰۱/۰۸/۱۷ ریاست محترم جمهور، احکام ترمیم حقوق اعضای هیات علمی و کارکنان (کشوری و لشکری) دانشگاه علامه طباطبائی صادر شد.
ترمیم حقوق اعضای هیات علمی و کارکنان (کشوری و لشکری) دانشگاه علامه طباطبائی

با استناد به بخشنامه شماره ۱۴۷۲۲۸ مورخ 1401/08/17 رئیس جمهور محترم، احکام ترمیم حقوق اعضای هیات علمی و کارکنان (کشوری و لشکری) دانشگاه علامه طباطبائی به شرح ذیل صادر شد.

شرح حکم ترمیم حقوق در احکام اعضا محترم اداری دانشگاه:

« به استناد بند ۱ بخش‌نامهٔ اشاره شده مبنی بر ترمیم حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشگری به میزان ۳۰۰۰ برابر ضریب حقوقی سال ۱۴۰۱ کارکنان (۱۰/۰۵۹/۰۰۰=۳۰۰۰*۳۳۵۳ریال) و بند ۳ بخش‌نامهٔ مذکور در خصوص افزایش ۵۰ درصد حقّ عائله‌مندی و ۱۰۰ درصد حقّ اولاد مربوط به مشمولین، به حقوق و مزایا از تاریخ ۱۴۰۱/۰۷/۰۱ پس از اعمال کسورات قانونی افزوده و از محل اعتبارات مربوطه قابل پرداخت است.»

شرح حکم ترمیم حقوق در احکام اعضا محترم هیات علمی دانشگاه:

« به استناد بند ۱ بخش‌نامهٔ مذکور مبنی بر ترمیم حقوق اعضا هیأت علمی به میزان ۲۱۰ برابر ضریب حقوقی سال ۱۴۰۱ کارکنان (۱۰/۰۲۸/۳۴۰=۲۱۰*۴۷۷۵۴ریال) و بند ۳ بخش‌نامهٔ مذکور در خصوص افزایش ۵۰ درصد حقّ عائله‌مندی و ۱۰۰ درصد حقّ اولاد مربوط به مشمولین، به حقوق و مزایای شما از تاریخ ۱۴۰۱/۰۷/۰۱ پس از اعمال کسورات قانونی افزوده و از محل اعتبارات مربوطه قابل پرداخت است.»

همچنین لازم به ذکر است حقوق آبان ماه اعضای محترم هیات علمی و کارکنان دانشگاه بر اساس احکام ترمیم یافته بعلاوه معوق آن (پرداخت نشده در مهر ماه) می باشد.

لینک کانال مدیریت امور اداری دانشگاه علامه طباطبائی در پیام رسان ایتا برای عضویت و اطلاع از آخرین اخبار.

کلید واژه ها: افزایش حقوق ترمیم حقوق حق اولاد عائله‌مندی اداری هیات علمی معاونت توسعه و مدیریت منابع