بازدید معاون عمرانی امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور از پردیس ۱ و ۲ دانشگاه علامه طباطبائی

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۳ کد : ۱۹۸۹۰ اخبار اداری و مالی

در مرداد ماه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبائی میزبان جناب آقای مهندس شفیعی معاون محترم عمرانی امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور و هیات همراه ایشان بود. در این بازدید ابتدا جلسه ای با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر معتمدی در خصوص طرح‌های عمرانی دانشگاه و به خصوص طرح تجمیع خوابگاه‌ها، دانشکده‌ها در پردیس‌های 1 و 2 در اتاق معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه تشکیل گردید و گزارشی از وضع موجود خوابگاه‌ها و طرح تجمیع آماده شده برای خوابگاه‌ها و دانشکده‌ها توسط مدیر محترم برنامه، بودجه و تحول سازمانی دانشگاه ارائه گردید.

در این جلسه ریاست محترم دانشگاه در خصوص لزوم همکاری سازمان برنامه و بودجه در اجرای طرح تجمیع تاکید نمودند و جناب آقای مهندس شفیعی نیز سازوکار  های لازم برای تحقق این امر را ارائه نمودند. در پایان مقرر گردید مستندات لازم تهیه و به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال شود و امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه در کمیسیون های تخصصی از طرح مورد نظر حمایت نمایند. در اعضای جلسه از ساختمان های کتابخانه مرکزی، مجتمع فرهنگی امام علی، دانشکده علوم ریاضی و رایانه و محوطه های پردیس 1 و 2 بازدید داشته و از نزدیک با مسائل عمرانی دانشگاه آشنا گردید.

کلید واژه ها: سازمان برنامه و بودجه کشور مهندس شفیعی معاون عمرانی امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور دانشگاه علامه طباطبائی برنامه بودجه سازمان برنامه بودجه طرح تجمیع سازمان برنامه بازدید