برگذاری هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه علامه طباطبایی

جلسه هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه در روز دو شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۲۵ برگزار شد.
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۴ کد : ۲۱۶۸۲ اخبار اداری و مالی
برگذاری هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه علامه طباطبایی

جلسه هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه در روز دو شنبه مورخ 1402/02/25 با حضور اعضای محترم هیات جناب آقای دکتر صابری (معاون محترم توسعه و مدیریت منابع دانشگاه)، جناب آقای دکتر علی آدمی (معاون محترم آموزشی دانشگاه)، جناب آقای دکتر مرتضی خورسندی (مدیر محترم برنامه، بودجه و تحول سازمانی)، سرکار خانم باقری (رئیس محترم اداره کارگزینی) و اعضای بیرونی آقایان دکتر ضیائی، مجید جهان و محمد طاهری برگزار شد.
دراین جلسه دستورات ذیل مورد بررسی و در صورت داشتن شرایط لازم تصویب قرار گرفت :

• انتصاب و تغییر پست کارکنان اداری
  • ارتقاء رتبه
  • درخواست انتقال و ماموریت
  • اعمال مدرک تحصیلی بالاتر
  • اعمال سوابق شرکتی در ارتقاء کارکنان اداری
  •  زمان احتساب سنوات سربازی آقایان
  • مرخصی استحقاقی بانوانی که از مرخصی زایمان استفاده می کنند.

تمامی موارد پس از بررسی در کارگروه تخصصی مربوطه و باتوجه به قوانین اداری بالادستی و آیین نامه اعضای غیر هیات علمی دانشگاه ها در دستور جلسه ی هیات اجرایی منابع انسانی قرار گرفته است.

احکام مربوط به این دستورات در هفته آتی پس از امضای اعضا و ابلاغ از سوی رئیس محترم دانشگاه، صادر خواهد شد.

کلید واژه ها: هیات اجرایی منابع انسانی دکتر صابری معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبائی دکتر آدمی دکتر خورسندی خانم باقری دکتر ضیائی آقای مجید جهان آقای محمد طاهری معاون محترم آموزشی دانشگاه