برگزاری مراسم گرامیداشت روز اداری

مراسم گرامیداشت روز اداری مصادف با شهادت امیر کبیر،در محل اتاق شورای دانشگاه تشکیل گردید.
برگزاری مراسم گرامیداشت روز اداری

مراسم گرامیداشت روز اداری مصادف با شهادت امیر کبیر، در روز دوشنبه مورخ 95/10/20 با حضور معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، مدیران حوزه های اداری و مدیریت برنامه و بودجه، رؤسا و کارکنان این حوزه ها در محل اتاق شورای دانشگاه تشکیل گردید. در این جلسه جناب آقای دکتر ویژه ضمن تشکر و قدردانی از کارکنان حوزه های اداری و مدیریت بودجه به عنوان نیروهای ستادی دانشگاه که با همه حوزه ها مرتبط می باشند و وظایف و مسئولیت های گسترده ای را در دانشگاه به عهده دارند، روند روبه رشد این حوزه ها، سیاست های کلی، اقدامات شایسته ای که در این مدت انجام شده است و چشم انداز مورد انتظار را بیان نمودند. مدیران اداری و مدیریت برنامه و بودجه نیز با تشکر و قدردانی از کارکنان این حوزه ها و اشاره به اهمیت و وسعت کار آنها، بر حرکت و تلاش بیش از پیش در راستای اهداف عالی دانشگاه تأکید نمودند.