تأمین زمین پروژه مسکن کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی - بهمن ۱۴۰۲

۱۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۴۴۳۳ اخبار اداری و مالی
تأمین زمین پروژه مسکن کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی - بهمن ۱۴۰۲

در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و تفاهم‌نامه‌های فیمابین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت راه و شهرسازی و نیز تفاهم‌نامه امضا شده بین دانشگاه علامه طباطبائی و اداره کل راه و شهرسازی استان البرز مقدمات لازم جهت کلنگ زنی پروژه ساخت مسکن کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه در زمین 10 هکتاری مرکز چاپ گوهر دشت کرج در بهمن ماهتوسط مدیریت فنی و عمرانی دانشگاه آغاز شد.

پروژه 1322 واحدی مسکن کارکنان دانشگاه در زمینی به مساحت 10 هکتار با مساحت مسکونی 4/7 هکتار و خدمات 2/8 هکتار با متراژ واحدهای 70 تا 130 مترمربع ساخته خواهد شد. در این پروژه علاوه بر کاربری مسکونی، کاربری های تجاری، خدماتی، آموزشی، ورزشی، مذهبی، فرهنگی، درمانی، پارک و فضای سبز، تأسیسات و تجهیزات شهری و شبکه های ارتباطی پیش‌بینی شده است.

بدین منظور جهت کلنگ زنی پروژه، عملیات آماده سازی، تسطیح و خیابان‌کشی زمین مورد نظر با همکاری بنیاد مسکن استان البرز طی روزهای گذشته توسط مدیریت فنی و عمرانی دانشگاه انجام شده است.

کلید واژه ها: معاونت توسعه و مدیریت منابع مدیریت فنی و عمرانی دانشگاه علامه طباطبائی مسکن کارکنان