قدردانی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه‌طباطبائی از کارکنان

معاون توسعه ومدیریت منابع دانشگاه علامه‌طباطبائی از تلاش‌های یک ساله کارکنان دانشگاه در برگزاری و اجرای برنامه‌های مختلف این معاونت‌ قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه و مدیریت منابع، دکتر عباسعلی وفایی، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه‌طباطبائی در نشست تقدیر از کارکنان دانشگاه، با تسلیت ایام عزاداری اباعبدالله حسین(ع) گفت: این نشست برای قدردادنی از تلاش‌های کارکنان دانشگاه است که عهده‌دار برگزاری و اجرای برنامه‌های مختلف معاونت‌های دانشگاه و برنامه های وزارت علوم تحقیقات و فناوری در طول سال بودند و با این تلاش ها جایگاه دانشگاه در سطح کشور و در بین وزارتخانه‌ها و دیگر دانشگاه‌ها ارتقاء می‌دهند.
معاون توسعه  ومدیریت منابع دانشگاه علامه‌طباطبائی از تلاش‌های یک ساله کارکنان دانشگاه در برگزاری و اجرای برنامه‌های مختلف این معاونت‌ قدردانی کرد.