تودیع و معارفه رئیس اداره رفاه و معارفه رئیس اداره خدمات عمومی

۱۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۲۷ اخبار اداری و مالی
جلسه تودیع و معارفه رئیس اداره رفاه کارکنان و رئیس اداره خدمات عمومی دانشگاه در روز شنبه مورخ ششم شهریور 95 در دفتر معاونت اداری و مالی با حضور معاون محترم اداری و مالی و مدیران حوزه مالی و اداری برگزار گردید.
تودیع و معارفه رئیس اداره رفاه و معارفه رئیس اداره خدمات عمومی

معاون اداری و مالی دانشگاه، در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از تلاش ها و خدمات رئی ساداره رفاه آقای خسرویان و آقای شیخعلیشاهی، آقای نیساری را به عنوان رئیس اداره رفاه کارکنان و آقای اربابی را به عنوان رئیس اداره خدمات عمومی دانشگاه معرفی نمودند. دکتر ویژه ضمن اهمیت به وظایف این دو اداره، اداره رفاه را پیشانی معاونت اداری و مالی عنوان کردند و این اداره را به عنوان مرکز اصلی و تعاملی معاونت اداری و مالی با سایر اعضای علمی و اداری دانشگاه معرفی نمودند. ایشان ضمن ارزیابی عملکرد مطلوب این اداره تاکنون و همچنین افزایش فعالیت های این اداره لزوم سرعت بخشی به وظایف این حوزه را از اولویت های آن عنوان کردند. در ادامه مدیر امور اداری، آقای مرتضایی فرد به انتظارات موجود از اداره تازه تاسیس امور خدمات عمومی پرداختند. ایشان خاطر نشان کردند که تا کنون وظایف این اداره بصورت پراکنده انجام می گرفت که این پراکندگی باعث کندی در روند کار و عدم رضایت در عملکرد نیروهای انسانی و فرایندهای آن بوجود آورده بود. ایشان ضمن تشکر از زحمات گذشته، جهت کارآمدی سیستم و کاهش مراجعات حضوری، به افزایش خدمات الکترونیکی برای کارکنان و بازنشستگان اشاره نمودند. در پایان آقایان نیساری و اربابی به توضیح و تبیین برنامه های پیشنهادی خود پرداختند.