نشست معاونین اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در دانشگاه کردستان

۱۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۲۸ اخبار اداری و مالی

نشست معاونین اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه ­ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 13 و 14 مرداد ماه 1395 با میزبانی دانشگاه کردستان در شهر سنندج برگزار شد. در این نشست که با حضور جناب آقای دکتر محمد حسین امید؛ معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جناب آقای دکتر محمدرضا واعظ مهدوی؛ معاون توسعه امور آموزشی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه صورت گرفت، مسائل گوناگون اداری و مالی دانشگاه­ ها، راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی و مدیریت بهینه منابع در این مرکز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. شایان ذکر است که در این نشست جناب آقای دکتر ویژه؛ معاون اداری و مالی و جناب آقای محمود مرتضایی فرد؛ مدیر امور اداری از طرف دانشگاه علامه طباطبائی شرکت نموده بودند.