انتصاب جناب آقای حیدری پور به عنوان مدیر عامل بنیاد خیرین دانشگاه علامه طباطبائی

۱۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۲۹ اخبار اداری و مالی

جلسه هیات مدیره بنیاد خیرین دانشگاه علامه طباطبائی در روز سه شنبه 26 اردیبهشت ماه 1395 در پردیس شماره 2 دانشگاه تشکیل شد؛ در این جلسه پس از بررسی اولویت ها و اهداف بنیاد، حکم انتصاب جناب آقای حیدری پور مدیر عامل بنیاد توسط جناب آقای کارگری رئیس هیات مدیره قرائت و معارفه ایشان صورت گرفت. شایان ذکر است که بنیاد خیرین دانشگاه علامه طباطبائی پس از تاسیس، برنامه های گوناگونی را در حمایت از فعالیت های دانشگاه و دانشجویان در نظر دارد.