مراسم تودیع و معارفه سرپرست مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه

۱۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۳۰ اخبار اداری و مالی
مراسم تودیع و معارفه سرپرست مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه با حضور معاون اداری و مالی دانشگاه و دبیر شورای فناوری جناب آقای دکتر اسکویی در روز دوشنبه مورخ اول شهریورماه در سالن شورای دانشگاه برگزار شد.
مراسم تودیع و معارفه سرپرست مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه

>دکتر محمدرضا ویژه در مراسم تودیع و معارفه سرپرست فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه، ضمن تقدیر از تلاش‌ها و خدمات حجت الله سعیدی، دکتر سعید پور روستایی را به عنوان سرپرست مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه معرفی نمودند. دکتر ویژه در این بخش‌، به سیاست‌ها و برنامه‌های در دست اجرای این معاونت در این حوزه‌ اشاره کرد و اظهار داشت: که بایستی ارائه خدمات فناوری اطلاعات در تمامی حوزه های کاری دانشگاه به ویژه علمی، آموزشی، پژوهشی، اداری و پشتیبانی و اطلاع رسانی در سطح مطلوب و همگام با معیارهای بین المللی صورت گیرد. در این مراسم آقای سعیدی گزارش عملکرد مرکز فناوری اطلاعات را ارائه و سطح خدمات در این دوره را مطلوب بیان نمودند. سپس دکتر سعید پورروستایی اردکانی ضمن تشکر از اعتماد جهت انتخاب وی، به بیان برنامه ها و دیدگاه های مدنظرشان در رابطه با شیوه مدیریتی و ارائه برنامه های مدون در این راستا پرداختند. در پایان مراسم از زحمات مهندس حجت الله سعیدی قدردانی و تشکر به عمل آمد.