افتتاح مجتمع تفریحی- آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی (کیش مهر)

۱۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۳۲ اخبار اداری و مالی
مجتمع تفریحی- آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، (کیش مهر) واقع در شهرستان فریدون‌کنار، با حضور رئیس، معاونان و جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه و مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان مازندران افتتاح شد
افتتاح مجتمع تفریحی- آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی (کیش مهر)

در این مراسم دکتر حسین سلیمی گفت: خدا را شکر می‌کنیم که توفیق داد شرایطی حاصل شود که دانشگاه علامه طباطبائی هر روز یک گام رو به جلو بردارد و هر روز شاهد افتتاح مکانی جدید، آغاز کاری جدید و باز شدن پنجره‌ای جدید باشیم دکتر سلیمی هدف از راه اندازی مجموعه «کیش‌مهر» را ایجاد تسهیلات رفاهی برای اساتید، کارکنان و خدمت‌رسانی به مراجعان در شهر فریدون‌کنار عنوان کرد و افزود: دو هدف اساسی در این زمینه وجود دارد و در طول سه سال گذشته در صدد همکاری های گسترده با استان مازندران در حوزه گردشگری هستیم. وی در این باره تصریح کرد: بارها مذاکرات در سطوح مختلف انجام گرفت و خوشحالیم که راه اندازی این مجموعه، فتح باب همکاری نزدیک دانشگاه با اداره کل گردشگری و میراث فرهنگی استان مازندران خواهد شد. امیدواریم به سمت ایجاد پایگاه آموزشی در حوزه گردشگری، مخصوصاً بین‌المللی افتتاح کنیم و در نقاط متفاوت، گونه‌های مختلف همکاری در زمینه گردشگری را به نمایش بگذاریم. رئیس دانشگاه علامه با بیان این نکته که متاسفانه آموزش گردشگری در جامعه ما تا حدودی در عرصه تئوری باقی می‌ماند، گفت: برای مثال دانشجویی هتلداری می‌خواند و ممکن است مدتی برای کارآموزی به هتل‌های سطح شهر برود اما در عمل هتلداری را تجربه نمی‌کند. لذا امیدواریم که همکاران ما الگوی متفاوتی از اداره مجموعه تفریحی ارائه کنند. در ادامه دکتر محمدرضا ویژه، معاون اداری مالی دانشگاه علامه ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران درباره ایده و راه‌اندازی این مجموعه عنوان کرد: یکی از اهدافی که در دوره جدید مدیریت دانشگاه به دنبال آن هستیم، تامین محیط کار و اشتغال مناسب برای اعضاء هیئت علمی و کارکنان است و معاونت اداری مالی به طور خاص به این موضوع اختصاص دارد.