برگزاری نشستی مشترک با محوریت و موضوع دانشگاه علامه طباطبایی(ره)

۰۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۹۲۳ اخبار اداری و مالی
نشستی مشترک با حضور اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین کشور با محوریت و موضوع دانشگاه علامه طباطبایی(ره) ، برگزار گردید.
برگزاری نشستی مشترک با محوریت و موضوع دانشگاه علامه طباطبایی(ره)

نشست مشترک اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین کل کشور، صبح روز چهارشنبه 28 تیر ماه 96 با محوریت دانشگاه علامه طباطبائی(ره) در محل دبیرخانه مرکزی این مجمع در میدان فاطمی تهران با حضور دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه و دکتر محمدرضا ویژه  معاون توسعه و مدیریت منابع وآقای اکبر آخوندی، مدیرعامل بنیاد خیرین دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای این نشست، مهندس بور بور، رئیس مجمع خیرین کشور ضمن خیر مقدم حضور مسئولین دانشگاه علامه طباطبائی(ره)، به ارائه توضیحاتی در خصوص وضع فعلی مجمع پرداخت و افزود: ما نیازمند استفاده از ظرفیت فکری متخصصین دانشگاه علامه طباطبایی(ره) به عنوان عضوی از مجامع نوزده گانه مجمع خیرین کشور هستیم تا بتوانیم برنامه های مجمع را علمی تر به پیش ببریم.
سپس دکتر سلیمی، رئیس دانشگاه حضور در جمع اعضای مجمع خیرین کشور را باعث افتخار دانست و با طرح این پرسش که از طرف دانشگاه چه کارمناسبی می توان انجام داد، به ظرفیت دانشگاه در بخش های مختلف از جمله مرکز رشد علوم انسانی اشاره نمود و ابراز داشت: با توجه به حضور گروه مددکاری اجتماعی در دانشگاه، مطابق با نیاز خیرین می توان پایان نامه های دوره دکتری را تعریف نمود.
ایشان ضمن اشاره به ظرفیت چاپ نشریات داخلی بنیاد خیرین کشور در داخل دانشگاه، به معرفی دو کانون خیریه فعال دانشجویی با انگیزه خیرخواهانه پرداخت که مورد استقبال اعضای حاضر جهت استفاده از توان و انرژی بالای دانشجویان قرار گرفت.