مجتمع اقامتی و آموزشی کیش مهر

۱۷ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۹۲۷ اخبار اداره رفاه
مجتمع اقامتی و آموزشی کیش مهر دانشگاه، در بازه زمانی 97/8/4 لغایت 97/12/20 ، پذیرای همکاران گرامی دانشگاه می‌باشد.
مجتمع اقامتی و آموزشی کیش مهر

به اطلاع  می رساند، مجتمع اقامتی و آموزشی کیش مهر دانشگاه، در بازه زمانی 97/8/4 لغایت 97/12/20 با هزینه هر نفرشب اقامت با مبلغ 780/000 ریال به همراه صبحانه، ناهار، شام (فول برد) پذیرای همکاران گرامی دانشگاه می‌باشد که از کمک هزینه سفر و یا حقوق همکاران استفاده کننده کسر خواهد شد.

نکات قابل توجه:
1- رزرو اقامت صرفاً از طریق سامانه اتوماسیون اداری، بخش خدمات الکترونیکی قابل انجام می باشد.
2- اقامت میهمان زیر 6 سال رایگان بوده و در صورت استفاده از سایر خدمات، (رستوران و غیره....) مبلغ آن در صورت حساب محاسبه خواهد شد.
3- همراه داشتن مدارک شناسایی برای احراز هویت کلیه میهمانان الزامی است.
4- ساعت تحویل اتاق14 و ساعت خروج 12 می باشد.
5- همکاران گرامی توجه نمایند مطابق دستورالعمل استفاده از کمک هزینه سفر سال97، 50% از مانده کمک هزینه ( 4/000/000 ریالی) سال 96 اختصاصی کیش مهر تا پایان سال 97 قابل استفاده می باشد و در این زمینه نیاز به مکاتبه با مدیریت امور اداری/ اداره رفاه کارکنان نمی باشد.
6- همکاران پس از ثبت رزرو مجتمع کیش مهر در سامانه اتوماسیون اداری (خدمات الکترونیکی) تا 24 ساعت مهلت دارند نسبت به ارسال درخواست الکترونیکی خود به اداره رفاه کارکنان اقدام نمایند در غیر این صورت بطور خودکار ثبت نام شما از سیستم حذف خواهد شد.
هزینه لغو رزرو (کنسلی):
- در صورت رزرو و کنسل کردن آن طبق جدول ذیل خسارت محاسبه و از هزینه سفر و یا حقوق کسر خواهد شد.
بازه زمانی لغو رزرو                                                                            میزان خسارت دریافتی
تا 24 ساعت قبل ( مبنای محاسبه ساعت 14 روز رزرو)                هزینه نفر شب اقامت × تعداد میهمان

- شایان ذکر است چنانچه میهمان در زمان مقرر به مجتمع کیش مهر مراجعه ننموده و یا بصورت مکتوب عدم حضور خود را اعلام ننماید. فقط به مدت یک شب سوئیت رزرو شده برای او خالی نگه داشته می شود. و یا پس از ورود به هتل به هر دلیلی از اقامت انصراف دهد نیز هزینه یک شب اقامت(برای کلیه میهمانان) محاسبه و دریافت خواهد شد.
 { ثبت نام و رزرو این دوره از ساعت 10 صبح روز  شنبه 97/7/28  فعال می باشد}