اطلاعیه استفاده از خدمات گردشگری و اقامتی (سخاوت کارت)

۱۸ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۹۳۰ اخبار اداره رفاه
قابل توجه همکاران محترم علمی ، اداری، بازنشسته و تحت پوشش شرکت خدماتی دانشگاه
اطلاعیه استفاده از خدمات گردشگری و اقامتی (سخاوت کارت)

( قابل توجه همکاران محترم علمی ، اداری، بازنشسته و تحت پوشش شرکت خدماتی دانشگاه)
 در راستای توسعه خدمات رفاهی و با توجه به تفاهم بعمل آمده فی ما بین دانشگاه و شرکت خدمات مسافرتی پرسپولیس امکان استفاده از خدمات متنوع رفاهی تحت پوشش بنیاد با تخفیفات ویژه فراهم شده است.
ردیف    نوع خدمات    میزان تخفیف
1    اقامت در هتل های پارسیان در سطح کشور    در ایام پیک 20درصد و در غیر ایام پیک 40 درصد
2    خدمات رستوران هتلهای تهران ( ناهار و شام)    20 درصد
3    مراکز تفریحی : مجموع شهید چمران (فود کورت، استخر و سونا ویژه آقایان، سینما، دنیای بازی، بولینگ)
مجموعه ارم سبز (رایگان برای خانواده 5 نفره)
مجموعه توچال ( تله کابین و سورتمه)    10 تا 50 درصد
4    شرکت آموزش، مطالعات و مشاوره سیاحتی گردشگران بنیاد    25 درصد
5    خدمات سیاحتی: شرکت خدمات مسافرتی  پرسپولیس و شرکت خدمات مسافرتی آیتو    امکان رزرو بلیط، تور، هتل و.......

برای اطلاعات تکمیلی روی فایل پیوست کلیک کنید.
 نحوه  استفاده:
- همکاران محترم می توانند جهت ثبت نام اولیه ودرخواست صدور کارت با ارائه مبلغ صد هزار تومان بصورت نقد، در بازه زمانی، شنبه 97/10/1 لغایت چهارشنبه 97/10/6 به اداره رفاه کارکنان مراجعه نمایند.
شایان ذکر است، همکاران گرامی پس از دریافت کارت میتوانند از طریق درگاه الکترونیکی سایت شرکت پرسپولیس  نسبت به شارژ کارت خود به مبلغ دلخواه اقدام نمایند ( کارت دریافتی با شارژ صد هزار تومان می باشد).
- اعتبار کارت سه ساله و قابل تمدید است.