اطلاعیه تکمیل مدارک کارت اعتباری بانک سامان

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۴۱۴ اطلاعیه اداره رفاه
نحوه دریافت کارت اعتباری بانک سامان
اطلاعیه تکمیل مدارک کارت اعتباری بانک سامان

به اطلاع می رساند؛ اعضای محترم دانشگاه که برای دریافت کارت اعتباری بانک سامان ثبت نام نموده اند، نمایندگان  بانک سامان از تاریخ 97/12/05  تا 97/12/07  دردفتر سابق پست ( طبقه همکف ساختمان مرکزی) حضور پیدا خواهند نمود و همکاران محترم می توانند جهت تکمیل مدارک ( به شرح ذیل)در تاریخ های تعیین شده مراجعه نمایند.
مدارک مورد نیاز :
1.    اصل کارت ملی به همراه کپی پشت و رو(2سری)
2.    اصل شناسنامه و کپی تمام صفحات( 2سری)
3.    فیش حقوقی
4.    فیش کارمزد آبونمان سالانه 1 % مبلغ کارت اعتباری ومبلغ 300000 ریال بابت صدور کارت به شماره کارت 6219861811501542 بنام کارت سحاب شعبه یا به حساب شماره 1-154-1150-393-840 بنام سپرده واسط کارت سحاب شعبه واریز و اصل رسید را در زمان تکمیل مدارک به بانک تحویل دهند.
5.    تکمیل فرمهای افتتاح سپرده وکارت اعتباری، بدون امضاء (امضاء هنگام تحویل فرم ها اخذ خواهد شد)  که به پیوست می باشد.
لازم به ذکر است همکاران محترم می بایست طبق فرم نمونه که الصاق نامه قرار داده شده است فرم خام را تکمیل نموده و همان گونه که ذکر شده در حضور نماینده بانک امضاء فرمایید.
ضمناً فرم  ضمانت مربوط به مدیریت امور مالی دانشگاه که در الصاق نامه می باشد  همکاران محترم می بایست پس از تکمیلبه همراه ضامن به معاون محترم مدیریت امور مالی دانشگاه مراجعه و در حضور ایشان امضاء و تایید شود.