اطلاعیه تحویل کارت اعتباری بانک سامان (مرحله سوم)

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۸۵۷ اطلاعیه اداره رفاه
اطلاعیه تحویل کارت اعتباری بانک سامان (مرحله سوم)

همکاران محترم متقاضی کارت اعتباری بانک سامان که در مرحله سوم ثبت نام نموده اند، جهت تکمیل مدارک در تاریخ های 98/02/28 و 98/02/29 از ساعت 9 به دفتر سابق پست ( طبقه همکف ساختمان مرکزی) مراجعه نمایند. لازم به ذکر است همکاران محترم می توانند در صورت لزوم از این تاریخ به بعد جهت تکمیل مدارک و دریافت کارت به بانک مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز:

1. اصل کارت ملی به همراه کپی پشت و رو(2سری)

2. اصل شناسنامه و کپی تمام صفحات( 2سری)

3. فیش حقوقی

4. فیش کارمزد آبونمان سالانه یک درصد مبلغ کارت اعتباری ومبلغ 300/000 ریال بابت صدور کارت به شماره کارت 6219861811501542 بنام کارت سحاب شعبه یا به حساب شماره 1-154-1150-393-840 بنام سپرده واسط کارت سحاب شعبه واریز و اصل رسید را در زمان تکمیل مدارک به بانک تحویل دهند.

5. تکمیل فرمهای افتتاح سپرده وکارت اعتباری، بدون امضاء (امضاء هنگام تحویل فرم ها اخذ خواهد شد) که به پیوست می باشد.

لازم به ذکر است همکاران محترم می بایست طبق فرم نمونه که الصاق نامه قرار داده شده است فرم خام را تکمیل نموده و همان گونه که ذکر شده در حضور نماینده بانک امضاء فرمایید.ضمناً فرم ضمانت مربوط به مدیریت امور مالی دانشگاه که در الصاق نامه می باشد همکاران محترم می بایست پس از تکمیل به همراه ضامن به معاون محترم مدیریت امور مالی دانشگاه مراجعه و در حضور ایشان امضاء و تایید شود.

6. چک شخصی به میزان 150 درصد کارت اعتباری(یک ونیم برابر مبلغ کارت اعتباری درخواست شده)

مدارک جهت افتتاح حساب جاری

1. اصل شناسنامه و کارت ملی

2. مدارک محل سکونت( سند یا اجاره نامه معتبر به همراه قبض تلفن) همراه با کد پستی

3. اصل حکم کارگزینی

4. آخرین فیش حقوقی

5. حداقل مبلغ افتتاح حساب جاری 500/000 ریال می باشد.

آدرس بانک: شهرک گلستان، بلوار امیر کبیر، تقاطع بلوار گلها

همکارانی که در مرحله قبل درخواست کارت اعتباری نموده و جهت دریافت اقدام نکرده اند در تاریخ های مذکور به همراه مدارک به نماینده بانک مراجعه و کارت اعتباری خود را دریافت نمایند، در غیر این صورت کارت باطل و مبلغ 300/000ریال بابت هزینه کارت و کد مکنا از حقوق آنها کسر و به حساب بانک سامان واریز می گردد.