صدور کارت اعتباری سفر به صورت اقساط

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۸۵۹ اطلاعیه اداره رفاه
صدور کارت اعتباری سفر به صورت اقساط

به منظور ارائه تسهیلات سفر، شرکت مسافرتی و گردشگری سلوک گشت، برای اعضای هیات علمی و کارکنان اداری (رسمی، پیمانی و قراردادی) دانشگاه اقدام به صدورکارت اعتباری می نماید.

خرید خدمات مسافرتی وگردشگری اعم از تهیه بلیط، رزرو هتل و تورهای مسافرتی منحصراً از شرکت سلوک گشت و به میزان اعتبار درخواستی شارژ شده، طبق موارد ذیل می باشد:

- اقساط 36 ماهه با نرخ سود 15% تا سقف 100 میلیون ریال

- اقساط 36 ماهه با نرخ سود 18% تا سقف 100 میلیون ریال تا 300 میلیون ریال

فرآیند و شرایط دریافت کارت اعتباری تسهیلات سفر :

1- درخواست از طریق اتوماسیون اداری به اداره رفاه کارکنان جهت استفاده از کارت اعتباری تسهیلات سفر به میزان پنجاه میلیون ریال تا سیصد میلیون ریال طبق جدول فوق

2- استعلام از بانک مرکزی جهت احراز شرایط صدور کارت اعتباری

3-استقرار نماینده بانک مهر اقتصاد ایران ( بانک طرف قرارداد با شرکت مذکور) در دانشگاه به منظور اخذ مدارک لازم  و تحویل کارت به متقاضیان (در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد در خواست کننده)

4- دارندگان کارت اعتباری تسهیلات سفر صرفاً از طریق شرکت سلوک گشت می توانند خدمات دریافت کنند.

مرحله اول ثبت نام: همکاران گرامی از تاریخ 98/02/23 لغایت 98/02/31 فرصت دارند، درخواست خود را به اداره رفاه کارکنان دانشگاه ارسال فرمایند.