برگزاری سفر دو روزه بازدید از شهر همدان

۱۰ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۲۳۴ اخبار اداره رفاه اطلاعیه اداره رفاه
اداره رفاه کارکنان دانشگاه در نظر دارد سفردو روزه بازدید از شهر همدان را از بامداد روز پنج شنبه مورخ 98/4/13 الی 98/4/14 برگزار نماید.
برگزاری سفر دو روزه بازدید از شهر همدان

اداره رفاه کارکنان دانشگاه در نظر دارد سفردو روزه بازدید از شهر همدان را از بامداد روز پنج شنبه مورخ 98/4/13 الی 98/4/14 برگزار نماید.

جهت ثبت نام این سفر دو روزه، ازساعت8 صبح روز دوشنبه مورخ 98/4/10 تا ساعت 15:30 همان روز از طریق سامانه اتوماسیون اداری درخواست خود را به صورت یک نامه جداگانه به کارتابل امور سفرها - اداره رفاه کارکنان ارسال نمایید. ( اولویت ثبت نام با همکارانی می باشد که از سفر قبلی استفاده نکرده اند.)
روز چهار شنبه مورخ 98/4/12ساعت 24شب زمان حرکت از میدان آرژانتین است. هزینه سفر 4/000/000ریال می باشد که پرداختی توسط همکار2/000/000 ریال می باشد. بازدید از اماکن تاریخی شهر همدان و غار علیصدر از برنامه های این سفر می باشد.

‌‍- در صورت انصراف بعد از ثبت نام، کل هزینه (4/000/000ریال برای هر نفر) از  همکاران دریافت خواهد شد.

سایر مشخصات: اتوبوس توریستی، بیمه مسافرتی، راهنمای محلی،اقامت در هتل چهار ستاره پارسیان ، صبحانه، ناهار، شام، کلیه ورودی ها بر عهده دانشگاه می باشد و همکاران مبلغی را بابت این خدمات پرداخت نخواهند کرد.