پذیرش اقامت تابستانی در دانشگاه نیشابور

۱۱ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۲۳۹ اخبار اداره رفاه اطلاعیه اداره رفاه
به اطلاع می رساند، دانشگاه نیشابور پذیرای اعضای دانشگاه علامه طباطبائی می باشد.
 پذیرش اقامت تابستانی در دانشگاه نیشابور

به اطلاع می رساند، دانشگاه نیشابور پذیرای اعضای دانشگاه علامه طباطبائی می باشد.

نیشابور از شهرهای شناخته­شده و توریستی کشور است و هر ساله تعداد بسیاری از هموطنان از اقصی­نقاط کشور مهمان این شهر فرهنگی و تاریخی هستند. قرار­گیری در مسیر سفر به مشهد مقدس و نیز نزدیکی به این کلان شهر مذهبی فرصت­های زیادی را برای جذب و ماندگاری بیشتر گردشگران بوجود آورده است.

با توجه به اینکه بخش قابل توجه­ای از مسافران تابستانی استان خراسان­رضوی را جامعه­ی محترم دانشگاهی و فرهنگیان گرامی تشکیل می­دهند؛ لذا دانشگاه نیشابور برآن است تا با امکانات رفاهی مطلوب خود پذیرای اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه­ها، مدیران و کارکنان دانشگاهی، دانشجویان گرامی و نیز فرهنگیان ارجمند باشد. از اینرو گرمترین و صمیمانه­ترین خوش­آمد گویی ما را از دانشگاه نیشابور پذیرا باشید. مجموعه مهمانسرای دانشگاه نیشابور ضمن خوش­آمد گویی به مهمانان ارجمند آمادگی خود را جهت پذیرایی در طول تعطیلات تابستانی اعلام می­ دارد.

امکانات رفاهی:

-­ یخچال، تخت، تشک طبی، موکت، پارکینگ اختصاصی- سرویس بهداشتی و حمام مشترک نمازخانه و اتاق تلویزیون مشترک

-­ ظرفیت هر اتاق 4 نفر می­باشد.

استفاده از اماکن گردشگری و تفریحی شهرستان بصورت نیم بها

- استفاده از اینترنت رایگان

شرایط رزرو:

لطفا پس از هماهنگی تلفنی نسبت به واریز وجه به شماره حساب 455545994 بانک تجارت، به نام عواید اختصاصی دانشگاه نیشابور)کد شعبه: 4555( اقدام و فیش واریزی را از طریق نمابر 05143305234 به دانشگاه نیشابور ارسال فرمایید.

- بدیهی است وجه واریزی به هر دلیل قابل استرداد نمی­باشد و عملیات رزرو بدون واریز وجه امکان پذیر نمی­باشد.

- هزینه هر اتاق به ازای یک شب 600.000 ریال می باشد.

- زمان تخلیه و تحویل اتاق ساعت 12 ظهر هر روز می باشد.

همکاران محترم دانشگاهی می توانند جهت کسب اطلاعات و رزرو اتاق، با شماره­ های ذیل تماس حاصل فرمایند.

مجموعه خوابگاه پردیس دانشگاه نیشابور: 05143305440

آقای دهنوی: 09152693467

آقای دهنهء: 09154441738

آقای بلوکی: 09157132362