سفر یک روزه روستای ابیانه برگزار شد.

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۳۳۷ اخبار اداره رفاه اطلاعیه اداره رفاه
سفر تفریحی یک روزه ابیانه با حضور همکاران علمی و اداری دانشگاه مورخ 98/04/06 برگزار گردید.
سفر یک روزه روستای ابیانه برگزار شد.

سفر تفریحی یک روزه ابیانه با حضور همکاران محترم علمی و اداری دانشگاه مورخ 98/04/06 برگزار گردید.

از مکان های مورد بازدید خانه طباطبایی ها و برجردی ها، صرف ناهار در باغ رستوران منطقه درب یلان کاشان، روستای ابیانه می توان نام برد.

روستای باستانی ابیانه

این روستا در هشتاد کیلومتری جاده کاشان به سمت نطنز در دامنه کوه کرکس در ارتفاع 2500 متری سطح دریا واقع شده است. نام ابیانه از واژه «ویونه» مشتق شده است. «وی» در گویش ابیانه به معنای درخت بید است و «ویونه»، بیدستان معنی می دهد. ابیانه پیشینه ای باستانی دارد و وجود بقایای معماری بازمانده از دوره ساسانی مؤید این نظر است؛ ولی اوج رونق آن در عهد صفوی بوده است. امروزه این روستا را به عنوان موزه ای زنده به شمار می آورند. مصالح مورد استفاده در بناهای آن خشت و گل قرمز رنگی است که از ویژگی های منحصر به فرد این روستا است. زبان اهالی این منطقه پهلوی دری است که در روزگاران گذشته در سرزمین ایران متداول بوده است. در قسمتی از این روستا مقبره های متبرکه منسوب به دو فرزند امام موسی کاظم (ع) ــ عیسی و یحیی ــ به چشم می خورد که بازدید کنندگان زیادی برای زیارت به آنجا می روند.