شرایط واگذاری مسکن اعضای هیات علمی جوان دانشگاه ها

۰۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۴۲۵ اخبار اداره رفاه اطلاعیه اداره رفاه
ستاد امور رفاهی اعضای هیات علمی وزارت علوم، تفاهم نامه ای را جهت تامین مسکن اعضای هیات علمی جوان دانشگاه ها منعقد نمود.
شرایط واگذاری مسکن اعضای هیات علمی جوان دانشگاه ها

ستاد امور رفاهی اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به تامین مسکن اعضای هیات علمی جوان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مستقر در تهران نموده است. در نخستین اقدام، تفاهم نامه ای را با شرکت ساختمانی کیسون (سهامی عام- بخش خصوصی) برای خرید و احداث تعدادی محدود واحد مسکونی منعقد نموده است. با توجه به محدودیت های موجود در تعداد واحدهای مسکونی پروژه سهمیه در نظر گرفته شده برای اعضای هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی حداکثر 7 نفر می باشد، لذا اعضای واجد شرایط که متقاضی ثبت نام در این طرح می باشند، تا تاریخ 1398/05/15 درخواست خود را از طریق اتوماسیون اداری به اداره رفاه کارکنان دانشگاه ارسال نمایند.

شرایط واگذاری

مشخصات پروژه